ما با امکانات به روز و تجربه چند ساله خود در زمینه بازیابی اطلاعات ، تلاش داریم تا اطلاعات شما را به بهترین شکل ممکن و بدون کوچکترین تغییری از لحاظ ساختار ، نوع فولدر بندی و حجم ( حتی اطلاعات فارسی ) را بازیابی کنیم.

اما مهم آنکه هر گونه تغییر بعد از پاک شدن اطلاعات ( از قبیل ریکاوری با نرم افزار ،ریختن اطلاعات روی هارد ، نصب ویندوز و حتی روشن بودن هارد)احتمال بازیابی را کاهش می دهد . برای بازیابی هرچه بهتر اطلاعات هارد خود ، بلافاصله بعد از آسیب دیدن اطلاعات، با ما تماس بگیرید.

 

بازیابی اطلاعات هارد در موارد :
-فرمت شدن هارد دیسک
-حذف شدن پارتیشن ها
-پارتیشن بندی مجدد

-گم شدن اطلاعات به هر دلیل

-shift+del کردن اطلاعات

-آسیب دیدگی از طریق ویروس

-روشن نشدن هارد

-شناسایی نشدن هارد

-عدم بالا آمدن ویندوز(به هر دلیلی)

-هاردهایی که در نوسان برق آسیب دیده اند

-هاردهایی که بدسکتور دارند

 

 

تعمیر هارد های 500 و 1000 maxtor & seagate که شناسایی نمی شوند یا حجم آنها صفر شده

 

اطلاعات آزاد :

تاریخچه هارد :

اگرچه امروز دیسک سخت(Hard DisK) به عنوان یکی از اجزای معمول کامپیوترها به شمار می رود ولی بد نیست که بدانید که این دیسک ها برای رسیدن به چنین روزی راه پرفراز و نشیبی را پشت سر گذاشته اند. برای سال ها، هارددیسک ها تجهیزات بزرگ و سنگینی بودند و به دلیل بزرگی، سنگینی، حساسیت بالا و مصرف زیاد انرژی، بیشتر برای محیط های حفاظت شده یک مرکز اطلاعات یا دفاتر بزرگ مناسب بودند تا محیط های خشن و ناملایم صنعتی، خانه ها یا دفاتر کوچک. تا قبل از دهه ۸۰ میلادی اغلب هارددیسک ها صفحات هشت اینچی (۲۰ سانتی) یا ۱۴ اینچی( ۳۵ سانتی) داشتند و برای نگهداری آنها نیاز به فضای زیادی بود (مخصوصاً درایوهای بزرگ قابل حمل ونقل (قابل نصب و برداشت)
که به خاطر بزرگی به ماشین های لباسشویی معروف بودند.) 
اینگونه هارددرایوها به علت داشتن موتورهای بزرگ، به منبع تغذیه سه فاز و آمپراژ بالا نیاز داشتند. به همین دلیل تا سال ۱۹۸۰ برای میکروکامپیوترها از هارد دیسک استفاده نمی شد. تا اینکه در این سال شرکت seagate tecnology اولین هارددرایو ۵/۲۵ خود را با ظرفیت پنج مگابایت تحت عنوان۵۰۶ ST به بازار ارائه کرد. در واقع تا آن زمان کامپیوترهای شخصی اولیه IBM یعنی۵۱۵۰ IBM مجهز به هارد دیسک نبودند.
در اوایل دهه ۸۰ اغلب هارددیسک های مربوط به میکرو کامپیوترها با نام تولید کننده خود به فروش نمی رسیدند بلکه به وسیله OEM ها به عنوان بخشی از یک مجموعه بزرگ تر (Corvus Disk System یا Apple proFile ) فروخته می شدند. کامپیوترهای نوع IBM PC/XT دارای هارددیسک داخلی بودند و این باعث ایجاد تمایل عمومی به خرید درایو های خام (از طریق پست) و نصب مستقیم آنها در داخل سیستم شد. 
سازندگان هارد دیسک شروع به بازاریابی کردند و بالاخره طولی نکشید که در اواسط دهه ۹۰ هارد دیسک ها در قفسه مغازه های خرده فروش نیز قرار گرفتند.
هارد درایوهای داخلی کم کم به یک گزینه رایج در کامپیوتر های PC تبدیل شدند و هارد درایوهای خارجی محبوبیت خود را برای مدت ها مخصوصاً در بین انواع Apple Macintosh و انواع مشابه آن حفظ کردند.
تمامی کامپیوترهای ساخت Mac بین سال های ۱۹۸۶ تا ۱۹۹۸ یک پورت SCSI در پشت خود داشتند که جداسازی خارجی را آسان می ساخت. به دلیل شرایط موجود، هارد درایوهای خارجیSCSI تنها گزینه منطقی به نظر می رسیدند. هارد درایوهای خارجیSCSI همچنین در میکروکامپیوترهای قدیمی تر مانند سری Apple II به کار می رفتند، همچنین از آنها حتی امروزه به طور گسترده ای در سرورها استفاده می شود. ظهور رابط های پرسرعت خارجی مانند USB و Fire Wire در اواخر دهه ۹۰، به کاربرد درایوهای خارجی در بین کاربران جانی دوباره داد. به طور کلی کاربرانی که حجم بالایی از اطلاعات را بین دو یا چند محل جا به جا می کردند از این سیستم استقبال کردند. 
امروزه اغلب تولید کنندگان هارددیسک، دیسک های خود را به صورت خارجی نیز می سازند.

هارد دیسک(HDD)، که پیش از این به عنوان دیسک گردان ثابت شناخته می شد ،

 یک حافظه دائمی است که بطور دیجیتالی رمزنگاری شده و

 اطلاعات را روی سطح مغناطیسی دیسک های خود ذخیره می کند.

هارد دیسک ها در ابتدا برای استفاده در کنار کامپیوتر تولید شدند و بعد ها از آن ها در داخل کامپیوتر استفاده شد.

با گذشت زمان کاربرد های هارددیسک از حیطه کامپیوتر فراتر رفت .

بطوریکه در تجهیزات ضبط تصویر ،پخش صدا ، همچنین در سیستم ها و دوربین های دیجیتال مورد استفاده قرار گرفت .

 عکس سمت چپ مربوط به انتقال هارد ۵ مگابایتی در سال ۱۹۵۰ کمپانی IBM است.

رینولد جانسون (انگلیسی: Reynold B. Johnson؛ ۱۶ ژوئیهٔ ۱۹۰۶ – ۱۵ سپتامبر ۱۹۹۸) یک مخترع و دانشمند

علوم رایانه اهل ایالات متحده آمریکا بود. او در سال ۱۹۵۶ میلادی رهبری یک گروه آی‌بی‌ام را به عهده گرفت

که تلاش‌هایشان نهایتاً منجر به اختراع درایو دیسک سخت گردید.

وی همچنین برنده جوایزی همچون مدال ملی فناوری و نوآوری شده است.

 

 

 

 

 

خانه سخت افزار قم - مرکز تخصصی تعمیرات و بازیابی اطلاعات هارد دیسک